Hoppa till sidans innehåll

Askims utvecklingsmiljö

22 FEB 2021 09:08
Askims BTK har fått en förfrågan från Svenska Bordtennisförbundet om att vara ”utvecklingsmiljö” i regionen, som klubben håller på att utvärdera...
  • Skapad: 22 FEB 2021 09:08

Askims BTK har fått en förfrågan från Svenska Bordtennisförbundet om att vara ”utvecklingsmiljö” i regionen, som klubben håller på att utvärdera. Syftet är primärt att kunna behålla våra ungdomar längre i klubben och att kunna erbjuda bättre träningsmöjligheter.
Bättre träningsmöjligheter innebär förstärkning på tränarsidan (fys, tränare och mental träning), bättre sparring, mer coachning under tävling och att vår representationslag går upp i serien.
Vi har inte tackat ja i dagsläget, men är i dialog med förbundet för att förhoppningsvis kunna starta under hösten. En förutsättning här är att extern finansiering finns som inte påverkar vår övriga verksamhet, så om du har möjlighet att bidra så kontakta klubben.
Klubben vill gärna testa och utvärdera en tränarresurs och vi kommer därför att ta in Peter Nilsson från Falkenberg under 7 veckor med start vecka 8. Peter från Falkenberg kommer att assistera Marcus Helin och vår Peter Nilsson och Elitgruppen på tisdagar och onsdagar.
Vi hälsar Peter välkommen !
Askims BTK
Nedan en presentation av Peter Nilsson:
__________________________________________________________________________________________________
Mitt namn är Peter Nilsson och jag är 47 år gammal. Jag bor i Falkenberg tillsammans med fru och två barn på.

Jag har vigt mitt liv åt bordtennis och har representerat svenska bordtennislandslaget under 20 års tid. Mina främsta meriter är som världsmästare för ungdomar i lag och singel. 

Numera är mitt stora intresse att hjälpa andra att utvecklas inom sporten och jag ser framemot att utveckla Askims bordtennisklubb framöver på olika plan.
Vi ses i hallen!

Mvh 

Peter Nilsson🏓🏓
Skribent: Oscar Adamsson
E-post: Adressen Gömd
Vi tackar våra sponsorer 

 FM Finans

 Stiga

 Spela Idrottens Bingo!
Ange föreningskod A24 vid registrering så stödjer du Askims BTK.

Idrottens Bingo

 


Postadress:
Askims BTK - Bordtennis
Gärdesvägen 5
43651 Hovås

Besöksadress:
Gärdesvägen 5
43651 Hovås

Kontakt:
Tel: 0707191307
E-post: This is a mailto link...

Se all info