Hoppa till sidans innehåll

Åtgärder pga striktare restriktioner

30 OKT 2020 08:56
Träningen ställs in för alla födda 2004 och tidigare!
  • Uppdaterad: 30 OKT 2020 08:56

Till alla i Askims BTK!
Träningen ställs in för alla födda 2004 och tidigare!
Idag gick Folkhälsomyndigheten ut med skärpta restriktioner även för Västra Götaland, fr o m nu till 19/11, ev längre. Detta får till följd att vi med omedelbar verkan ställer in all träning för alla som är födda fr o m 2004 och tidigare. För våra spelare födda 2005 och senare kan träningen fortsätta som tidigare, men vi kommer att hålla hårdare på hygienrutinerna i samband med träningspassen. Fr o m nu får ingen gå in i hallen förrän ens eget pass börjar och tränaren kommer ut och hämtar gruppen. Då startar passet med handtvätt innan ingång i hallen. I övrigt gäller samma direktiv som vi skickade ut en påminnelse om i söndags 25/10 och som även finns med här längst ned. Dock med skärpningen att föräldrar under denna period måste vänta utomhus. Viktigt att tänka på är att det i de nya RF-direktiven även avråds från att åka kollektivt till och från träningen. 
Vi har fått tydliga direktiv från Riksidrottsförbundet (där Svenska Bordtennisförbundet ju också ingår), vilket gör det självklart för oss att ta detta beslut. Vi är också medvetna om att det i vissa grupper finns blandade åldrar på spelarna, men direktivet är tydligt, endast spelare från 2005 och yngre får delta i träning under gällande restriktioner. Detta gäller alltså fr o m nu och åtminstone till 19/11, vi meddelar snarast vid eventuell förändring.
Här finns bifogat ett dokument från RF med mer information, läs gärna det, och om någon har frågor är ni välkomna att höra av er!
Om någon undrar över den planerade Askims jultävling 28/11 så har vi inte tagit beslut om den ännu. Vi återkommer om det så snart vi kan.
Tack för er förståelse och medverkan!
Bästa hälsningar,
Styrelsen för Askims BTK
• Stanna hemma om du känner av minsta sjukdomssymtom, och kom tillbaka till träningen först när du varit helt frisk i två dagar.
• Undvik omklädningsrummen, byt om hemma och duscha hemma.
• INNAN du går in i pingishallen, tvätta händerna noga vid tvättstationen i pentryt bredvid halldörren, likaså EFTER träningen och självklart även om du varit på toaletten.
• Undvik all kroppskontakt, såsom handslag och dyl, och försök begränsa antalet bollar vid borden.
• Dela inte vattenflaska eller mat med någon.
• Om du måste nysa eller hosta, gör detta i armvecket, absolut inte i handen.
• Föräldrar, syskon och andra anhöriga skall ej vistas inne i hallen, utan får vänta utomhus.
Skribent: Oscar Adamsson
E-post: Adressen Gömd
Vi tackar våra sponsorer 

 FM Finans

 Stiga

 Spela Idrottens Bingo!
Ange föreningskod A24 vid registrering så stödjer du Askims BTK.

Idrottens Bingo

 


Postadress:
Askims BTK - Bordtennis
Gärdesvägen 5
43651 Hovås

Besöksadress:
Gärdesvägen 5
43651 Hovås

Kontakt:
Tel: 0707191307
E-post: This is a mailto link...

Se all info