Hoppa till sidans innehåll

Föräldrautbildning 12/9 kl 10-13

04 MAJ 2020 11:31
Hej alla föräldrar inom Askims BTK!
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2020 11:31

Även om läget är som det är just nu så känns det viktigt att tänka positivt framåt och hoppas att verksamheten ska kunna rulla på så pass vanligt som möjligt också i fortsättningen. Därför känns det roligt att kunna presentera en kul och givande kurs i september som riktar sig just till er föräldrar! Vi hör av oss redan nu för att pejla av intresset då det är en populär kurs. 
 
Lördag 12/9 kl 10-13 kommer Ragge Edeflod från Göteborgs Bordtennisförbund och håller en utbildning i pingisens grunder, riktad speciellt till föräldrar som vill lära sig mer och få en inblick i sitt barns sport. Den hålls i vår hall och innehåller både spelteknik och teori kring bordtennis och barns utveckling. Kursen är helt kostnadsfri och vi bjuder på fika. Så ta tillfället i akt att under några roliga timmar lära känna både sporten, andra föräldrar i klubben och din egen inre pingisspelare!
 
Vi hoppas som sagt på att vi kommer kunna genomföra denna kurs, så länge Corona-direktiven tillåter det. Om du är intresserad är det bara att svara på detta mail och så återkommer vi med mer information när det närmar sig.
 
Bästa hälsningar,
Askims BTK

 

Skribent: Oscar Adamsson
E-post: Adressen Gömd
Vi tackar våra sponsorer 

 FM Finans

 Stiga

 Spela Idrottens Bingo!
Ange föreningskod A24 vid registrering så stödjer du Askims BTK.

Idrottens Bingo

 


Postadress:
Askims BTK - Bordtennis
Gärdesvägen 5
43651 Hovås

Besöksadress:
Gärdesvägen 5
43651 Hovås

Kontakt:
Tel: 0707191307
E-post: This is a mailto link...

Se all info