Hoppa till sidans innehåll

Klubbresa med övernattning!

19 DEC 2019 16:08
22-23 februari är planen att vi genomför en klubbresa till Stenungsunds tävling. Se nedan för mer information och anmälan av intresse! (klubbresan riktar sig främst till Framtid, Fortsättning, Tävlingsgruppen samt Tjejgruppen)
  • Uppdaterad: 19 DEC 2019 16:08

Helgen vecka 8 (22-23 februari 2020) anordnar Stenugsund BTF tävlingen Stenungsundsmashen. Årets upplaga av tävlingen var välarrangerad med många deltagande spelare från regionen. För att göra något roligt tillsammans och stärka kamratskapen i klubben så planerar vi att anordna en klubbresa till tävlingen i februari. Resan riktar sig i första hand till klubbens spelare i Framtidsgruppen och Fortsättningsgruppen men även yngre spelare i Tävlingsgruppen får gärna följa med. Tanken är att några yngre tränare i klubben ska följa med som "coacher". Eftersom tävlingen pågår under både lördag och söndag så tänkte vi övernatta i Stenungsund (vi har preliminärbokat bäddar på ett vandrarhem i närheten av tävlingsarenan). Vi reser upp till Stenungsund på lördag morgon och är åter i Göteborg på söndag eftermiddag. Tävlingen passar bra för spelare som inte tävlat så mycket tidigare men även för de som tävlat lite mer. Tävlingen arrangeras i den nybyggda Stenungsund Arena där det finns möjlighet att exempelvis spela bowling på kvällen. 
Innan vi går vidare och slutbokar övernattning etc. behöver vi veta hur stort intresse som finns att följa med på klubbresan. Vi är därför tacksamma om ni så snart som möjligt kan gå in på bifogat formulär och göra en preliminär anmälan. Sista dag för anmälan är den 31 december. Vi återkommer därefter med mer information om resan och tävlingen etc. Vi kommer sannolikt att behöva viss hjälp med transport av deltagarna till/från Stenungsund och mellan övernattning och Arena. Anmäl därför också om du (som förälder) har möjlighet att köra upp till Stenungsund och om du har möjlighet att vara med på övernattningen samt om du kan hjälpa till med transport tillbaka till Göteborg på söndagen.
 
Vi hoppas på ett stort intresse och en lyckad helg i Stenungsund. 
 
Kontakta gärna Robert Nilsson (pappa till Alfred Nilsson i Fortsättningsgruppen, 0708-364691) eller Frippe du har några frågor, 0707-455 037
 
Skribent: Oscar Adamsson
E-post: Adressen Gömd
Vi tackar våra sponsorer 

 FM Finans

 Stiga

 Spela Idrottens Bingo!
Ange föreningskod A24 vid registrering så stödjer du Askims BTK.

Idrottens Bingo

 


Postadress:
Askims BTK - Bordtennis
Gärdesvägen 5
43651 Hovås

Besöksadress:
Gärdesvägen 5
43651 Hovås

Kontakt:
Tel: 0707191307
E-post: This is a mailto link...

Se all info