Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsinformation


Översikt tävlingar

Förklaring till ordet "Klass" i dokumentet ovan:
En tävling sanktioneras som A-, B- eller C-tävling beroende på arrangemangets standard. Några stora skillnader: I lottningen till en A-tävling är alla matcher angivna med fasta tider och bord. I A- och B-tävlingar håller arrangören med fasta domare. I en C-tävling får deltagarna hjälpa till att döma. 

Här kan du läsa mer om tävlingsreglerSM-kvalificering och Datarankingsregler.

Till tävlingar som är sanktionerade av Svenska Bordtennisförbundet kan du anmäla dig till via hemsidan (se Anmälan Säsong 2022-2023). Här ser du också sista anmälningsdag. 

Vill du efteranmäla dig får du själv kontakta arrangören för att se om det är möjligt. Programmet får vi oftast cirka en vecka innan tävlingen och resultaten kommer oftast i veckan efter tävlingen.

Har du möjlighet att köra till tävling och kan ta andra i bilen, anmäl detta in samband med att du fyller i elektroniskt anmälningsformulär, se  "Anmälan" för respektive tävling. För dig som söker någon att samåka med, framgår samåkningsmöjligheter på länken "Anmälda" för respektive tävling och ni får själva ta kontakt med den andra föräldern som kan köra. Till vissa tävlingar sänder vi med en tränare som coachar våra spelare.

Observera att du måste ha tävlingslicens för att få tävla utanför klubbens väggar. Kontakta kansliet (This is a mailto link) om du ska tävla och ännu inte har licens. Klubben löser licensen som sedan faktureras spelaren.

Följande licensavgifter har beslutats gällande för säsongen 2022-2023


A-licens, för deltagande i nationell tävling samt senior och veteranserie:
700: - för seniorer (födda 1959-2004)                
450: - för ungdom (födda 2005-2010)                   
450: - för ålderspensionärer (födda 1958 eller tidigare)                    
450: - för barn (födda 2011 eller senare)

D-licens, för deltagande i distriktstävling (inom eget distrikt), ungdoms- eller pensionärsserie: 150: - för alla åldrar.

Klubben står för startavgifter för spelare som deltar vid Senior SM, Lag- SM, Ungdoms-SM samt veteran- SM). Övriga tävlingar betalar spelarna själva på den faktura som klubben sänder ut i efterskott efter tävlingen.

För seriespel för A-lag, B-lag och C-lag gäller att klubben står för startavgifter, skäliga reskostnader och logi.

Uppdaterad: 29 JUL 2017 15:42
Vi tackar våra sponsorer 

 FM Finans

 Stiga

 Spela Idrottens Bingo!
Ange föreningskod A24 vid registrering så stödjer du Askims BTK.

Idrottens Bingo

 


Postadress:
Askims BTK - Bordtennis
Gärdesvägen 5
43651 Hovås

Besöksadress:
Gärdesvägen 5
43651 Hovås

Kontakt:
Tel: 0707191307
E-post: This is a mailto link...

Se all info